fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Christine Beijnen en Steffy Roos du Maine

Events

Join us!

Wil jij verbinden met gelijkgestemde vrouwen? En daarnaast leren maar ook inspireren? Hieronder vind je alle aankomende events die jou een stap verder helpen om zowel op persoonlijk- als professioneel gebied te groeien als authentieke vrouwelijke leider. We kijken ernaar uit je te ontmoeten op een van onze events.

Je vindt hieronder ook een overzicht en foto’s van alle afgelopen events; zo kun je alvast een beetje sfeerproeven! Wil je bijdragen aan een New Female Leaders event of wil je Caroline als spreker of moderator op jouw event? Klik dan hier

Aankomende events

12 februari 2022

Podcast opnames (live!)

New Female Leaders podcast

ūüéß YES – we are excited!!

Vanaf december 2021 gaan we starten met nieuwe LIVE opnames voor onze podcastseries! In een prachtige opnamestudio in hartje Amsterdam zullen we spreken met nieuwe rolmodellen en experts. 

En nog leuker…JIJ kan erbij zijn! Vanaf februari 2022 kun je de opnames persoonlijk en live bijwonen. Ben jij erbij en wil je je vragen persoonlijk stellen aan een van onze gasten? En het belangrijkste: gelijkgestemde vrouwen uit onze community ontmoeten? Meld je dan nu aan voor √©√©n van de opnamedata en het aansluitende netwerk event. Wees er op tijd bij, want er zijn slechts 20 plekken beschikbaar. Zien we je daar?

5 maart 2022

Podcast opnames (live!)

New Female Leaders podcast

Altijd al LIVE bij een opname van onze succesvolle podcast serie aanwzig willen zijn? Dat kan! Meld je aan voor onze opnamedag in maart en sluit meteen aan bij de netwerkborrel. Wees er op tijd bij, want er zijn slechts 20 plekken beschikbaar.

16 april 2022

Podcast opnames (live!)

New Female Leaders podcast

Altijd al LIVE bij een opname van onze succesvolle podcast serie aanwzig willen zijn? Dat kan! Meld je aan voor onze opnamedag in april en sluit meteen aan bij de netwerkborrel. Wees er op tijd bij, want er zijn slechts 20 plekken beschikbaar.

14 mei 2022

Podcast opnames (live!)

New Female Leaders podcast

Altijd al LIVE bij een opname van onze succesvolle podcast serie aanwzig willen zijn? Dat kan! Meld je aan voor onze opnamedag in mei en sluit meteen aan bij de netwerkborrel. Wees er op tijd bij, want er zijn slechts 20 plekken beschikbaar.

Afgelopen events

19 September 2021

Building Women

Caroline Glasbergen voor The Building

Tijdens het ‘Building Women’ event, georganiseerd door de toonaangevende en innovatieve haarsalon The Building, gevestigd in¬†Amsterdam, sprak Caroline over authentiek vrouwelijk leiderschap.¬†

Op de gastenlijst stonden onder andere Victoria Koblenko, Jetteke van Lexmond en Aynur Abbott.

14 September 2021

Women@McCain

Caroline Glasbergen voor McCain

Caroline verzorgde een keynote voor meer dan 250 deelnemers van de Employee Resource Group van McCain Foods.

Doel van deze groep is vrouwen binnen het bedrijf stimuleren en aanmoedigen hun carrière verder te ontplooien en hen te inspireren en (gender) diversiteit binnen McCain uit te bouwen en te ondersteunen.

De keynote van Caroline ging over authenticiteit, recente cijfers rondom diversiteit en het 3C-model uit ons boek New Female Leader.

24 augustus 2021

Februari 2022

WiLN Mentor-
programma

Caroline Glasbergen voor Nationale Nederlanden

Voor het mentorprogramma van Women in Leadership Netwerk (WiLN) binnen Nationale Nederlanden, verzorgde Caroline meerdere onderdelen, zoals een keynote, intervisies en inspiratiesessies.

Het netwerk richt zich erop om op verschillende manieren female empowerment onder de aandacht te brengen binnen Nationale Nederlanden.

29 juni 2021

House of New Female Leaders

Boeklancering ‘New Female Leader’

Ter ere van de lancering van ons eerste boek – New Female Leader, het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden – organiseerden we in de A‚ÄôDAM Toren samen met SemiFest h√©t digitale event over authentiek leiderschap. Het event werd via livestream door zo’n 800 mensen gevolgd en wat was het een fantastische dag!

We deelden de uitkomsten van onze zoektocht naar vrouwelijk leiderschap met onze kijkers. Onze rolmodellen en experts kwamen opnieuw aan het woord onder het dak van House of New Female Leaders. En op grote hoogte, want daar gaan we voor. The Sky is (not) the Limit!

09 Maart 2020

Asics International Women’s Day

Caroline Glasbergen voor ASICS International Women’s Day

Bij ASICS werd een evenement georganiseerd om “International Women’s Day” met de vrouwelijke werknemers bij ASICS te vieren.

Een vol programma met activiteiten zoals: yoga, meditaties, 5km run en “Women’s talks” met verschillende sprekers en onderwerpen.

Caroline sprak over haar ervaring en work-life balance als fulltime ondernemer. 

31 oktober 2019

What She Said x New Female Leaders

What She Said x New Female Leaders – The Next Women

What She Said x New Female Leaders *A SPECIAL EDITION*

W Amsterdam & New Female Leaders introduceerden op 31 oktober een *SPECIAL EDITION* van het What She Said x New Female event.

Dit keer werkten we samen met The Next Women. En bestond het panel uit vrouwelijke leiders – genomineerd door en voor de felbegeerde The Next Women lijst. Caroline ging samen met de panelleden en bezoekers in gesprek met als hoofdthema ‚ÄúAuthentiek vrouwelijk leiderschap‚ÄĚ.

20 Juni 2019

What She Said x New Female Leaders

What She Said x New Female Leaders – Tech

W Amsterdam & New Female Leaders introduceerden de tweede editie van de What She Said x New Female Leaders panel discussie. Een sprekers sessie tussen vrouwelijke leiders en bezoekers met als hoofdthema ‚ÄúAuthentiek vrouwelijk leiderschap‚ÄĚ.

In de tweede editie richtten wij ons op vrouwelijk leiderschap in Tech. Juist in deze branche lijkt de uitdaging om te leiden als vrouw nog groter. 

07 Mei 2019

What She Said x New Female Leaders

What She Said x New Female Leaders – Start-ups & Scale-ups

In samenwerking met W Amsterdam organiseerden wij de eerste editie van de What She Said x New Female Leaders panel discussie. Een sprekers sessie tussen vrouwelijke leiders en bezoekers met als hoofdthema ‚ÄúAuthentiek vrouwelijk leiderschap‚ÄĚ.

Het is niet altijd eenvoudig om als vrouw te blijven leiden vanuit je vrouwelijk, authentieke zelf. Het inzetten van vooral mannelijke waarden en – energie, lijken vaak nodig om impact te maken en ‚Äúsuccesvol‚ÄĚ te zijn in welke branche of business dan ook. Tijdens het panel wordt daarom onderzocht en geleerd hoe je dit in balans brengt.

In de eerste editie richtten wij ons op vrouwelijk leiderschap in Start-ups & Scale-ups.

Sfeerimpressie

Onze events staan bekend vanwege de hoge kwaliteit sprekers, fijne locaties, waardevol netwerk en – niet onbelangrijk – goede F&B.

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders