fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Jeroen Smit

Events

Join us live!

Wil jij verbinden met gelijkgestemde vrouwen? En daarnaast leren maar ook inspireren? Hieronder vind je alle aankomende events die jou een stap verder helpen om zowel op persoonlijk- als professioneel gebied te groeien als vrouwelijke leider. We kijken er naar uit je te ontmoeten op een van onze events.

Wil je graag een New Female Leaders event of paneldiscussie organiseren, Caroline als spreker of moderator op jouw event? Klik dan hier

Coming Soon

Self Made Summit

New Female Leaders panel

Ben jij carrière-wise op zoek naar écht bruikbare handvatten, waardevolle lessen, nieuwe inspiratie en like-minded contacten? Tijdens The Self-Made Summit bieden we je dit én meer.

New Female Leaders is er ook! Met een panel van 3 waanzinnige vrouwen. Marlies Dekkers. Kaouthar Darmouni en Maartje Laterveer praten onder leiding van NFL founder Caroline over vrouwelijkheid in leiderschap. Dit wil je niet missen!

Afgelopen events

09 Maart 2020

Asics International Women’s Day

Caroline Glasbergen voor ASICS International Women’s Day

Bij ASICS werd een evenement georganiseerd om “International Women’s Day” met de vrouwelijke werknemers bij ASICS te vieren.

Een vol programma met activiteiten zoals: yoga, meditaties, 5km run en “Women’s talks” met verschillende sprekers en onderwerpen.

Caroline sprak over haar ervaring en work-life balance als full-time ondernemer. 

31 oktober 2019

What She Said x New Female Leaders

What She Said x New Female Leaders – The Next Women

What She Said x New Female Leaders *A SPECIAL EDITION*

W Amsterdam & New Female Leaders introduceerden op 31 oktober een *SPECIAL EDITION* van het What She Said x New Female event.

Dit keer werkten we samen met The Next Women. En bestond het panel uit vrouwelijke leiders – genomineerd door en voor de felbegeerde The Next Women lijst. Caroline ging samen met de panelleden en bezoekers in gesprek met als hoofdthema “Authentiek vrouwelijk leiderschap”.

20 Juni 2019

What She Said x New Female Leaders

What She Said x New Female Leaders – Tech

W Amsterdam & New Female Leaders introduceerden de tweede editie van de What She Said x New Female Leaders panel discussie. Een sprekers sessie tussen vrouwelijke leiders en bezoekers met als hoofdthema “Authentiek vrouwelijk leiderschap”.

In de tweede editie richtten wij ons op vrouwelijk leiderschap in Tech. Juist in deze branche lijkt de uitdaging om te leiden als vrouw nog groter. 

07 Mei 2019

What She Said x New Female Leaders

What She Said x New Female Leaders – Start-ups & Scale-ups

In samenwerking met W Amsterdam organiseerden wij de eerste editie van de What She Said x New Female Leaders panel discussie. Een sprekers sessie tussen vrouwelijke leiders en bezoekers met als hoofdthema “Authentiek vrouwelijk leiderschap”.

Het is niet altijd eenvoudig om als vrouw te blijven leiden vanuit je vrouwelijk, authentieke zelf. Het inzetten van vooral mannelijke waarden en – energie, lijken vaak nodig om impact te maken en “succesvol” te zijn in welke branche of business dan ook. Tijdens het panel wordt daarom onderzocht en geleerd hoe je dit in balans brengt.

In de eerste editie richtten wij ons op vrouwelijk leiderschap in Start-ups & Scale-ups.

Sfeerimpressie

Onze events staan bekend vanwege de hoge kwaliteit sprekers, fijne locaties, waardevol netwerk en – niet onbelangrijk – goede F&B.

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders