fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Sharda Nandram

Hire Caroline

Caroline Glasbergen

Founder van New Female Leaders Foundation, ondernemer, podcast host, spreker, PhD candidate en spiritual being. Caroline Glasbergen is beschikbaar om te spreken op jouw volgende event, brengt jouw panel naar een hoger niveau met haar ervaring als moderator, of helpt jou als coach met de next steps in jouw leiderschaps journey. Caroline is

Doortastend

Energiek

Betrokken

Verbindend

IN DE MEDIA

About Caroline

“Het zaadje dat feminiene waarden in leiderschap leidt tot een betere wereld is in mij geplant door storytelling. In dit geval door het verhaal van Thea Beckman, Kinderen van Moeder Aarde, dat ik op mijn 11e las en sindsdien altijd bij me heb gedragen. Wat betekent authentiek leiderschap voor jou? En hoe kun jij zowel de masculiene als de feminiene eigenschappen  – die in ieder mens zitten – omarmen en uitdragen? Verhalen en rolmodellen zijn wat mij betreft een essentiële sleutel en die vind je hier”    – Caroline

Connect with Caroline

    

Speaking & Keynotes

Caroline is beschikbaar voor lezingen, interviews en draagt graag bij aan jouw panel over o.a. de volgende onderwerpen (zowel Engels als Nederlands):

What have we learned so far about leadership? Feminine & Masculine values in leadership

Start-up life en ondernemerschap. Succes vanuit purpose en alignment

Cyclisch leven, miracle mornings en andere best practise routines voor maximale balans en impact

Spiritualiteit in leiderschap. Ervaar de impact van breathwork, meditatie en/ of yoga sessie

Customized sprak eerder ook over activeren van vrouwelijkheid. Gender gelijkheid. Groei van je bedrijf

Caroline sprak al eerder voor:

Moderating en dagvoorzitterschap

Zoek jij een ervaren moderator voor jouw panel? Een dagvoorzitter voor jouw congres of event? Of wil je graag een Ñew Female Leaders panel hosten? Caroline staat bekend om haar zeer goede voorbereiding, empathie en scherp vermogen om direct te schakelen tussen meta, persoonlijke ervaringen, het publiek en het panel.

Insight Session met Caroline

Een van de dingen die we constant terughoren in de interviews is dat het zo belangrijk is goed te weten wie je zelf bent. Tijdens een Insights Session met Caroline krijg je hier aan de hand van een aantal tests en haar visie helderheid over. 3 plekken per maand. Hieronder vind je een aantal reviews van klanten die al eerder werkten met Caroline.
Hope to meet soon!

Mix van business, spiritualiteit en leiderschap

Nienke Grotenhuis

Ik heb mezelf horen zeggen: “Caroline is mijn coach en ik werk heel fijn met haar samen omdat ze begrijpt wat voor soort ondernemer ik ben. De mix van business minded en spiritualiteit vind ik heel fijn. Daarnaast heeft ze ervaring om vrouwelijk leiderschap in te zetten, waar ik heel erg in geloof. Erg verfrissend om met iemand vanuit die energie te werken en dit helemaal te omarmen. Ik vertrouwde haar heel erg en ze heeft mij heel erg geholpen om belangrijke keuzes te maken. “

Doortastend en vooruitgang

Sabine van Kooperen

De doortastendheid van Caroline. Ze wist heel snel de vinger op de “zere” plekken te leggen zonder dat ze pijnlijk aanvoelden. Sessie op sessie was er zo veel vooruitgang. Dus wat me het meeste aansprak was eigenlijk dat de zichtbare verandering business wise goed was, en onzichtbaar, mijn mentale staat, ook met stappen vooruit ging. Daarnaast voelde ik me nooit beoordeeld of veroordeeld.

Testen zijn zeer waardevol

Lorenza Dell Aquila

Ik vond het heel waardevol. In het begin vroeg ik me af hoeveel toegevoegde waarde het voor mij zou hebben. Omdat ik al jaren zoveel over mezelf heb geleerd in therapieën. Maar ik heb er toch hele waardevolle nieuwe inzichten uit gehaald. Zoals dat ik toch een onbalans heb in het dingen in de grote lijn willen doen maar ook mijn perfectionisme. Ik weet nu beter waar ik energie van krijg, en snap ook waarom ik op andere dingen leeg loop. Daardoor kan ik nu keuzes maken in wat ik wel en niet wil gaan uitbesteden.

Ik weet meer over mezelf

Sarah Glasbergen

De Kolbe test, ik weet meer over mijzelf. De oefeningen ‘s avonds en proberen dichter bij mijzelf te blijven. Ook het inzicht dat ik mijzelf moet blijven in mijn werk en daar waardevol ben in wie ik ben. En dat dat ons bedrijf juist verder helpt.

Integer en slim

Maartje Laterveer

Caroline is integer, oprecht geïnteresseerd en slim, ze vraagt door en weet precies de ontwapenende sfeer te scheppen waarin de echte thema’s boven komen drijven.

Ik mag nog groter denken

Lisanne Rentier

De manier waarop Caroline mij ’empowered’. Caroline liet mij inzien dat ik groter mag denken.

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders