fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Sharda Nandram

“ The point is not to become a leader, the point is to become yourself ”

“ The point is not to become a leader, the point is to become yourself ”

In the future there will only be no female leaders, just leaders

Ons aanbod

Podcast

Wat betekent het eigenlijk om vandaag de dag te leiden als vrouw? 

Boek

Wat betekent het eigenlijk om vandaag de dag te leiden als vrouw? 

Leiderschapsprogramma

Wat betekent het eigenlijk om vandaag de dag te leiden als vrouw? 

Community

Wat betekent het eigenlijk om vandaag de dag te leiden als vrouw? 

Spreker

Wat betekent het eigenlijk om vandaag de dag te leiden als vrouw? 

The world needs New Female Leaders

Wat betekent het eigenlijk om vandaag de dag te leiden als vrouw? Impact maken en tegelijkertijd vanuit je eigen waarden leiden, hoe werkt dit precies?
New Female Leaders startte in mei 2019 met deze vragen. Om antwoord te krijgen interviewde Caroline, founder van New Female Leaders, meer dan 70 vrouwelijke leiders en experts.

Centraal in onze aanpak staat dat we het antwoord ook niet weten en dat we op zoek gaan voor jou. We hebben in ieder geval al geleerd dat er niet een manier is van vrouwelijk leiderschap. En dat we het niet zo zeer over vrouwelijke- als eigenlijk meer over feminiene waarden hebben. Wat maakt dat we inmiddels ook mannelijke rolmodellen en experts spreken. We zijn constant in ontwikkeling.

Luister en kijk wekelijks naar de verhalen van huidige en toekomstige leiders en experts in onze Podcast en Youtube show en op events. Daarnaast ontwikken we tools, trajecten en spreekt Caroline graag over dit onderwerp. Om jou inspiratie en concrete handvatten te geven om te leiden vanuit je authentieke kern. Welcome en lees meer in de About.

NEW FEMALE LEADERS IN DE MEDIA

Mis geen enkele aflevering – abonneer je nu

Wat vrouwen van ons vinden

Doortastend en vooruitgang

Eline Leijten

New Female Leaders is hét initiatief waar Nederland op zat te wachten. In een tijd waarin onze aarde onder druk staat, segregatie en economische ongelijkheid tussen verschillende groepen in onze samenleving toenemen, is in mijn ogen behoefte aan een nieuwe leiderschapsstijl, vanuit zorg voor elkaar in plaats van ego, en vanuit een behoefte om bij te dragen in plaats van puur om geld te verdienen. Dit is waar vrouwelijk leiderschap in mijn ogen van levensbelang is en een plek in de volle zon verdient. Openhartige, diepgaande interviews met vrouwen die hun eigen pad banen, soms tegen de stroom in, en daarmee de wereld en ons beeld van leiderschap veranderen.

Een bijdrage aan de samenleving

Nina Pierson

Geweldige content voor alle vrouwen die geïnspireerd willen raken. Het is voor de wereld nu zo belangrijk dat we meer vrouwelijke leiders krijgen (of meer mannen die vanuit vrouwelijke eigenschappen gaan leiden). New Female Leaders biedt een breed scala aan vrouwelijke rolmodellen die stuk voor stuk, ieder op hun eigen manier een fantastische steen bijdragen aan onze samenleving.

Verfrissend & uniek

Janneke Niessen

New Female Leaders is een verfrissende podcast met veel inspiratie. Praktische tips en inzicht in hoe verschillende vrouwen omgaan met hun carriere. Uit ieder gesprek kun je wel iets halen wat je zelf kunt toepassen.

New Female LEaders in de media

Onze favoriete boeken

Never stop learning. Dit is een greep uit de boeken die we je aanraden:

Invisible women

Diversiteit & inclusiviteit

De gulden snede

Leiderschap / management

Luister naar onze podcasts op een van de volgende applicaties

Volg ons op Instagram

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders