fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Nanne van der Leer

Hét event voor vrouwen die hun eigen definitie aan leiderschap willen geven

Wil jij impact maken en tegelijkertijd vanuit jouw eigen waarden leiden? Ben je ondernemer, leidinggevende, of heb je die ambitie? En wil je jouw authentieke definitie aan leiderschap geven? Dan wil je dit niet missen.

Op 29 juni 2021 organiseren we in de A’DAM Toren samen met SemiFest hét digitale event over authentiek leiderschap. Bij zijn? Dat kan! Pre–order nu het boek New Female Leader ​– het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden. Stuur je bon naar info@newfemaleleaders.org en stel je plek veilig voor dit unieke online event!

The Sky is the Limit

Wat betekent het om als vrouw vanuit je eigen waarden te leiden in deze tijd? Hoe maak je impact en blijf je toch ook bij jezelf? Het is als vrouw niet eenvoudig om authentiek te leiden, omdat we te maken hebben zowel een stereotype beeld van een “goede leider” als een stereotype beeld van een “goede vrouw”. En die twee staan haaks op elkaar.

Caroline, founder van New Female Leaders, interviewde inmiddels meer dan 70 rolmodellen en experts over dit onderwerp voor onze succesvolle podcast. Al deze vrouwen lukt het om authentiek te leiden! Maar hoe? En wat zijn de overeenkomsten tussen Janneke Niessen, Marian Spier, Nina Pierson, Sigrid Kaag en Lucy Woesthoff?

Hoe vind jij jouw eigen definitie van leiderschap?

Op 29 juni 2021 is het zo ver: we organiseren hèt digitale event rondom leiderschap waar we de uitkomsten van onze zoektocht met je delen en de rolmodellen en experts opnieuw aan het woord komen onder het dak van House of New Female Leaders. Maar wel op grote hoogte, want daar gaan we voor. The Sky is the Limit!

Programma van de dag

 

 • Tijdstip
 • Item
 • 12.30
 • Inloop (digitaal)
 • 13.00
 • Yes, let’s go!
  Knallende opening met alle aanwezigen, dus ook jij! Laat je verrassen!
  Even ‘landen’ met een begeleide meditatie
  Welkomst talk door onze founder, Caroline Glasbergen
 • 14.00
 • Pijler 1 – Clarity
  Panel talk met onder andere Joni Bais, Emma Lok en Marian Spier, met als thema: “bestaat er vrouwelijk leiderschap?
  Keynote talk door Els van Steijnhelderheid over je waarden
 • 15.30
 • Pijler 2 – Connection
  Panel talk met Talitha Muusse, Cheyenne Haatrecht, Christine Beijnen en Jeanne de Kroon, met als thema: “verbinding met je intuïtie en jezelf
 • 16.30
 • Pijler 3 – Community
  Panel talk met Marguerite Soeteman-ReijnenNancy PoleonEline Leijten en Kaouthar Darmoni, met als thema: “sisterhood” & netwerk”
 • 17.15
 • Extra pijlers…don’t miss it!
  Keynote talk door Nanne van der Leerstand into your power
 • 17.45
 • Q&A time!
  Yes, hoe tof is dit? Je krijgt de kans om je vragen te stellen aan onze rolmodellen en experts, waaronder Emilie Sobels en Janneke Niessen! Aarzel niet…dit is je kans!
 • 18.15
 • Time to celebrate!
  Je bent erbij…bij de aanbieding van het eerste boek!
 • 18.30
 • The end – let’s meet in the Circle!

New Female Leader – het boek

De afgelopen 2 jaar hebben we besteed aan het onderzoeken wat het nu betekent om als vrouw te leiden vanuit je authentieke zelf. Samen met jou zijn we op een zoektocht om uit te vinden wat het nu betekent om vanuit je eigen waarden te leiden in deze — nog steeds patriarchale — samenleving.

Inmiddels zijn we zo’n 70 gesprekken verder en er komt een BOEK! Zie dit boek als een handboek om je eigen definitie aan leiderschap te geven, waarbij we een model hebben ontwikkeld met handvatten hoe je dit nou het beste kunt doen. Het boek bevat tips van de rolmodellen, in combinatie met Caroline haar visie, analyse en wetenschappelijk onderzoek, zodat je tot je eigen authentieke vorm van leiderschap kunt komen.

Join het evenement!

Pre–order nu het boek New Female Leader ​– het handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden.
Stuur je bon naar info@newfemaleleaders.org en stel je plek veilig voor dit unieke event!

Waarom wil je dit niet missen?

• De New Female Leaders komen dichterbij dan ooit
• Bouw aan je eigen netwerk van gelijkgestemde female leaders
• Ontdek hoe jij jouw definitie aan leiderschap kan geven
• Je bent onderdeel van de feestelijke lancering van het New Female leaders boek
• Ontdek het 3C model en wat het voor jou kan betekenen

Hoe vind jij jouw eigen definitie van leiderschap?

Ben je op zoek naar rolmodellen, een bijzonder netwerk van gelijkgestemden en wil je onderdeel zijn van de feestelijke lancering van New Female Leaders met bovendien kans op mooie goodies die tijdens het event verloot worden? Zorg dan dat je snel jouw plekje verzekerd door het boek New Female Leader te pre-orderen.

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Wanneer vindt het House of New Female Leaders Event precies plaats?

Het event vindt plaats op dinsdag 29 juni 2021. Het programma start om 13:00 uur (let op: wees er op tijd bij, zodat je niks mist! Vanaf 12:30 vindt er een digitale inloop plaats) en zal tot ongeveer 18:30 uur duren.

Waar vindt het House of New Female Leaders Event plaats?

De opnames van het event vinden plaats in de A’dam Toren – the sky is the limit ;-)! Als je een ticket hebt, kun je het event online volgen.

Is het een live-event?

Jazeker! Het gehele programma is live en te volgen via een livestream!

Ik zou graag bij het event aanwezig zijn; hoe kan ik een ticket bemachtigen?

Supertof dat je bij het event aanwezig wil zijn! Pre-order hier je boek, stuur een kopie van je aankoopbewijs naar info@newfemaleleaders.org en je ontvangt z.s.m. van ons bericht of je één van de limited tickets veilig gesteld hebt! Wacht niet te lang, want op = op!

Hoe werkt een digitaal ticket?

Na inzending van het aankoopbewijs van je pre-order, ontvang je van ons bericht of je één van de limited tickets hebt weten te bemachtigen. Indien het geval (yes, gefeliciteerd!), ontvang je uiterlijk 2 weken voor het event alle aanvullende informatie van ons. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan kunt je uiteraard gerust even contact met ons opnemen via info@newfemaleleaders.org.

Hoe ziet het programma van het event eruit/ wat kan ik verwachten?

We gaan natuurlijk nog niet alle ins en outs vertellen van het event; we willen je graag verrassen! We hebben veel toffe dingen voor je in petto! Uiteraard zal onze founder, Caroline Glasbergen, aanwezig zijn om je een eerste inzage in het boek te geven. Daarnaast hebben we tal van interessante gasten, zowel in expert talks als bijvoorbeeld panels. Een overzicht van het globale programma vind je hier. En de rest…houden we nog even geheim 🙂
!

Mijn vraag staat er niet bij…

Geen probleem! Neem gerust even contact met ons op via info@newfemaleleaders.org

Volg ons op Instagram

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders

NEW FEMALE LEADERHet handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden!

Yessss! 🔥 Op 29 juni komt ons gloednieuwe boek New Female Leader uit!

🙌🏼 Wil jij impact maken en tegelijkertijd vanuit jouw eigen waarden leiden?
🙌🏼 Droom jij er ook van om echt bij te dragen vanuit jouw unieke zelf?
🙌🏼 Wil jij heel duidelijk je waarden weten en die ook uitdragen?

Pre-order dan vandaag nog jouw exemplaar van dit inspirerende handboek!