fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Marlies Dekkers x Caroline Glasbergen

Social Media & Community Growth Manager

Solliciteer als Social Media & Community Growth Manager!

Social media heeft voor jou nog weinig geheimen, het bouwen aan een sterke community is wat je al enige tijd doet en podcasts verwerken naar goede content is iets waar je je hand niet voor omdraait. New Female Leaders is op zoek naar een: Social Media & Community Growth Manager

New Female Leaders is een Social Enterprise die nu twee jaar bestaat. Onze missie is om vrouwen die leidinggeven, of die ambitie hebben, te helpen om te leiden vanuit hun eigen waarden. Je niet aanpassen aan de geldende normen of stereotypes, maar authenticiteit staat voorop. Wij geloven dat alleen vanuit authenticiteit leiders een positieve bijdrage kunnen leveren aan de nieuwe wereld en de uitdagingen waar we vandaag voor staan.

Binnen deze functie werk je nauw samen met Caroline Glasbergen, founder van NFL en een groep (freelance) professionals die het verschil willen maken én bij willen dragen aan de missie van NFL.

Wat ga je doen?

De functie is veelomvattend maar richt zich hoofdzakelijk op het creëren van content op social media en het bouwen aan een goede community. Waar moet je dan aan denken?

 • Je beheert de social media kanalen en houdt de website (WordPress; Divi Plugin) up-to-date. 
 • Je analyseert de data en weet dit om te zetten naar bruikbare informatie
 • Je schrijft nieuwsbrieven en social content, hiervoor maak je ook afbeeldingen op in Photoshop (en in Canva).
 • Je redigeert en verwerkt podcasts naar bruikbare tekst voor bovenstaande.
 • Je werkt aan de engagement en groei van onze community.

Voor bovenstaande taken geldt ook dat je nadenkt over de juiste strategie, dat je zaken overzichtelijk en gestructureerd bijhoudt en dat je hierin de lead durft te nemen.

Wat verwachten we?

Als persoon ben je energiek en weet je anderen mee te krijgen in je enthousiasme. Omdat we in een klein team werken vind je het geen probleem om zelfstandig én vooral remote te werken, ben je servicegericht en goed in interne communicatie. Je bent HBO/WO opgeleid of bent in staat om volgens dit werk en denkniveau te presteren. Ervaring en/of opleiding met growth hacking is een pré. Verder:

 • Ben je ijzersterk in copywriting, zowel in het Engels als Nederlands
 • Heb je aantoonbare ervaring met het groeien en managen van social communities
 • Je hebt een passie voor content én het onderwerp vrouwelijk leiderschap

Wat kun jij verwachten?

Je krijgt de mogelijkheid om direct bij te dragen aan een missie gedreven organisatie die onderweg is om van startup naar scale up te gaan. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Daarnaast:

 • Je ontvangt een salaris van € 2100 euro o.b.v. 40 uur 
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en het wettelijk aantal vakantiedagen.
 • De functie is 24 uur met groei naar 32 uur 

Ben je enthousiast en wil je solliciteren of heb je nog vragen? Dan kan dat via onderstaand e-mailadres.

Stuur een mail aan info@newfemaleleaders.org onder vermelding van: Sollicitatie Social Media & Community Growth Manager vóór 12 april 2021.  

Graag ontvangen we je CV en motivatie met daarin waarom je je kan vinden in de missie van NFL. Verder zijn we benieuwd naar hoe jij onze email database zou verdubbelen en welke 3 sprekers je uit wil nodigen voor podcast seizoen 5 en waarom. Let op: sollicitaties zonder motivatie en opdracht worden niet in overweging genomen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer direct

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders