fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Jeroen Smit

HET UNIEKE NETWERK VOOR AMBITIEUZE VROUWEN DIE HUN EIGEN DEFINITIE

AAN LEIDERSCHAP WILLEN GEVEN

Wil je een hoogwaardig en gelijkgestemd netwerk om te groeien?
Ben je klaar om je eigen definitie van leiderschap te ontwikkelen?
Wil je zichtbaar zijn en vanuit je eigen kracht en waarden leiden?

Wil je live bij de opnames van de NFL podcasts zijn
en vragen stellen aan de rolmodellen en experts?

Waarom The Circle?

Uit onderzoek en uit alle gesprekken met rolmodellen en experts kwam dezelfde conclusie. It takes a village to be an authentic leader. Met andere woorden, authentieke leiders hebben een netwerk waarop ze kunnen bouwen,  waarvan ze kunnen leren, en waarmee ze samen groeien.

The Circle van New Female leaders is onderdeel van jouw support systeem.
In The Circle brengen wij ambitieuze vrouwen die (meer) positieve impact willen maken bij elkaar, zodat we onze eigen authentieke definitie van leiderschap kunnen ontwikkelen, zodat we samen:

– zichtbaar zijn en vanuit onze eigen kracht en waarden leiden;
– een krachtig netwerk vormen van New Female Leaders waarin we allemaal groeien;
– en zo als rolmodellen de definitie van leiderschap oprekken, zodat wanneer we het over een leider hebben we denken aan onszelf.

Een netwerk, kennis en groei in je zak

Stel je eens voor: je hebt een vraag over wat er vandaag gebeurde met je collega’s of team. Of je hebt behoefte aan iemand die in hetzelfde schuitje zit als jij. Met 1 druk op de knop zit je in een groep gelijkgestemde vrouwen, die net als jij impact willen maken vanuit hun eigen waarden.

Via onze app heb je altijd toegang tot jouw netwerk in een veilige omgeving waar we als sisters samen bouwen. Bovendien heb je 1x per week de mogelijkheid om LIVE in de uitzending mee te praten met de beste experts en vrouwelijke rolmodellen.

Maandelijks gaan we samen uitdagingen aan, steunen we elkaar en breken we door barrières heen. Zodat je elke dag weer een stukje dichterbij jezelf komt en vanuit die kern kunt leiden.

Wat zit er allemaal in The Circle?

The Circle is niet zomaar een groep vrouwen bij elkaar. Als New Female Leaders hebben we een missie, we geloven dat de wereld beter wordt wanneer er meer vrouwen leiden. Maar dan wel op onze eigen authentieke manier.

Het is tijd voor een nieuw type leider, het is tijd voor een New Female Leader.

LIVE podcasts

Elke week nemen we twee podcasts op. Met de beste experts en rolmodellen. En als member van The Circle kun je daarbij zijn. Jij kan live meeluisteren, vragen stellen aan de rolmodellen en experts waarvan je niet had gedacht ze ooit zomaar te spreken.

Uniek Netwerk

Het hebben en bouwen van een netwerk is essentieel om te leiden. Support van je sisters is nodig om als leider je eigen authentieke stem te vinden. The Circle brengt vrouwen zoals jij bij elkaar, zodat we samen kunnen groeien en echt impact kunnen maken.

Coaching

Loop je ergens tegenaan? Heb je een vraag over een bepaalde situatie of wil je eens iets tegen een coach aanhouden. Dat kan! New Female Leaders heeft de beste Executive Coaches in de arm genomen die jouw vragen beantwoorden. Bijna alle vrouwelijk leiders die wij spraken hebben een coach. En nu jij ook!

Daily Inspiration

Alle relevante informatie over leiderschap, gender equality en persoonlijke ontwikkeling op 1 platform.

Premium Content

Onze experts en rolmodellen spreken we voortaan langer en dieper dan je al gewend van ons was. Alleen deze content is alleen voor The Circle members beschikbaar. Krijg de belangrijkste tips, de slimmigheidjes en de oefeningen mee die jou verder helpen op je pad als New Female Leader

Growth Challenges

Doelen stellen is belangrijk, maar samen doelen behalen is nog veel leuker. Met elkaar gaan we de uitdagingen aan. Wil je al tijden je ochtendroutine verbeteren? Wordt het tijd om nu vaker te lezen of te sporten. We doen het samen en bouwen nieuwe gewoontes day by day.

Waarom een netwerk belangrijk is

Rahma el Mouden

Een netwerk opzetten is heel belangrijk, want je kunt never nooit succes hebben in de business zonder dat je een netwerk hebt. Een netwerk is eigen- lijk bijna een organisatie naast je business. Want als je je netwerk niet onder- houdt, dondert dat eigenlijk zoals een bedrijf ook in elkaar. ”

Aranka van der Voorden

“Iedereen heeft in elke fase van haar leven behoefte aan verbinding met de ander die hetzelfde meemaakt. Jij bent misschien 10 procent verder in persoonlijke ontwikkeling, de ander is 10 procent verder in business. Zo kun je elkaar helpen. Het gaat erom dat je je met elkaar verbindt en kennis deelt. Daarvoor is een community echt ideaal.”

Kaouthar Darmoni

Jij bent een vrouw, ik ben een vrouw. We zitten allemaal in dezelfde space. Vergeet jaloezie, afgunst en competitie en laat ons hand in hand samenwerken. Omdat we samen sterker staan.

Iedereen is een rolmodel, dus ook jij!

Founder Caroline Glasbergen begon ruim 2 jaar geleden met de vraag wat het betekent om impact te maken als vrouw. Na meer dan 70 gesprekken met vrouwelijke leiders en experts is het eindelijk tijd voor een programma. Gebaseerd op alle inzichten, wetenschap en de ervaring van Caroline is er nu: The Circle

Wij geloven dat de wereld beter wordt als er meer vrouwen leiden vanuit hun eigen waarden. Iedereen is een rolmodel, dus ook jij. Ons doel is dat zoveel mogelijk vrouwen gaan staan en leiden vanuit wie ze in hun kern zijn. Los van de stereotypen van een “goede leider” of een “goede vrouw”. Wij geloven in authentiek leiderschap vanuit zelfkennis, relationele transparantie, een moreel kompas en gebalanceerde besluitvorming.

Ja, ik wil bij The Circle!

Dat kan! We hebben onze deuren geopend en heten je van harte welkom in onze Circle. En extra leuk: tot 1 oktober is deelname aan The Circle gratis!

Kom dus een kijkje nemen en als je net zo enthousiast bent als ons, kun je je deelname voortzetten voor slechts € 19,95 per maand. Of, wanneer je in een keer betaalt, krijg je (nog!) 2 maanden gratis en investeer je slechts € 199,50 ex BTW voor 12 maanden.

How to?
Heel simpel! Klik hieronder op ‘Ja, ik wil bij The Circle’ en meld je aan. Tot snel, in The Circle

Investeer in jezelf en andere Female Leaders

New Female Leaders is een Social Enterprise. 30% van onze winst maken we over naar onze stichting. Met de New Female Leaders stichting willen we in de toekomst investeren in vrouwelijke ondernemers en zo nog meer female founded bedrijven helpen om te groeien. Met jouw investering in de New Female Leaders Accelerator investeer je dus niet alleen in je eigen toekomst, maar ook in de toekomst van andere vrouwelijke ondernemers en leiders.

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Hoe meld ik me aan voor The Circle?

Heel simpel! Klik hier en meld je aan. Tot snel in The Circle 💕

Kan ik The Circle ook een maand proberen?

Ja! dat kan zeker, je betaalt als founding member slechts € 19,95 per maand. Daar kun je je geen buil aan vallen 😊

Organiseren jullie ook live events?

Ja! Wanneer dat kan gaan we dat zeker weer doen.

Is het een veilige omgeving?

Ja, zeker. The Circle is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en kan leren van elkaar. We supporten elkaar en zijn allemaal rolmodellen voor elkaar.

Kan ik mijn membership ook opzeggen?

Ja zeker, als je per maand betaalt zit je nergens aan vast.

Mijn vraag staat er niet bij.

Stuur gerust een mailtje naar info@newfemaleleaders.org; we helpen je graag!

Word Member van The Circle

Het unieke netwerk voor ambitieuze vrouwen die hun eigen definitie aan leiderschap willen geven.

Volg ons op Instagram

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders