fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Nanne van der Leer

sep. 2021

Hèt nieuwe leiderschaps programma voor alle vrouwen die hun eigen definitie aan leiderschap willen geven

Het is niet eenvoudig om als vrouw authentiek te leiden.

Maar het kan wel!

Dus droom jij er ook van om te durven te staan voor wie je echt bent ? Om te leiden vanuit vrijheid, verbinding, zelfbewustzijn en je eigen waarden? Je kwaliteiten maximaal in te zetten en je potentieel te benutten? 

Ben je ondernemer, leidinggevende of heb je die ambitie?

En wil je een netwerk van vrouwen hebben die net zo ambitieus zijn als jij? Wil je worden geïnspireerd door rolmodellen en zelf een rolmodel zijn voor anderen? En ook nog gecoacht worden door de beste Executive Coaches? 

DAN IS DE ACCELERATOR VOOR JOU

Plan nu een Discovery Call met Caroline om meer te weten te komen!

Wat is de Accelerator?

Wij geloven dat de wereld beter wordt als er meer vrouwen leiden vanuit hun eigen waarden. Iedereen is een rolmodel, dus ook jij.

De New Female Leaders Accelerator is het nieuwe leiderschapsprogramma van New Female Leaders. In dit unieke programma werk je drie maanden aan jouw versie van authentiek leiderschap. Je vindt jouw manier om te leiden vanuit je eigen kern, onder begeleiding van high-level New Female Leaders  coaches en in een netwerk van like-minded vrouwen. 

Wij zijn ervan overtuigd: alles zit al in jou, tijdens de Accelerator hoeven we het  alleen maar te ont-dekken. Accelerator betekent letterlijk; versnellen. In de Accelerator gaan we dat wat er in jouw is, groter maken. Daarbij nemen we alles mee, van business-life tot aan je privé lifestyle. We werken met zes unieke pijlers.

We begrijpen heel goed dat het een grote beslissing is die je neemt. Daarom kan je een Discovery Call met Caroline inplannen om al je vragen over de Accelerator te stellen. 

Ontwikkel op verschillende lagen

Om echt een grote stap voorwaarts te maken, werken we in de Accelerator met verschillende didactische technieken. Hiermee is ons programma uniek en echt effectief.

  1. Rolmodellen en experts → je ontmoet rolmodellen en experts die vertellen hoe zij authentiek leiden en je krijgt de unieke kans om live vragen aan ze te stellen
  2. Mastermind coaching → in een groep van maximaal 10 gelijkgestemden word je door een coach begeleid in je reis naar (meer) authentiek leiderschap. Je leert van mede-deelnemers en groeit vanuit een gezamenlijk masterbrain
  3. Unieke community → eindelijk heb je een netwerk met gelijkgestemden waar je dagelijks ook mee kunt verbinden op ons online platform. Een netwerk en support system is cruciaal om te kunnen leiden
  4. 1-1 Executive Coaching → waar liggen je barrières voor groei, wat mag je loslaten? Door middel van 1-1 coaching maak je een directe stap voorwaarts op jouw pad als authentieke leider
  5. Lifestyle → door middel van gemakkelijk toepasbare aanpassingen in je levensstijl ondersteunen we jouw groeiproces, zoals breathwork, meditatie en lifestyle tips
  6. Authentic Leadership Plan → je schrijft je eigen plan van aanpak om authentiek te leiden. Dit is een heel concreet eindproduct en het zal je helpen om in elke situatie authentiek te leiden.

Waarom wil je dit niet missen?

 • Je werkt 12 weken aan je eigen definitie van leiderschap 
 • Je hebt altijd een coach en een uniek netwerk in je zak
 • Je werkt aan je zichtbaarheid, moed, intuïtie en zelfvertrouwen 
 • Je hebt zeven keer een Mastermind (10 mensen en 1 executive coach)
 • Je wordt onderdeel van een unieke online community  
 • 1-1 coaching met een New Female Leaders Executive Coach
 • Live online sessies en Q&A’s  met rolmodellen en experts

En ook nog omdat: 

 • Er live online sessies zijn met founder Caroline Glasbergen
 • Je levenslang toegang behoudt tot een unieke community en netwerk 
 • Je waanzinnig startpakket krijgt met o.a. een journal, het NFL boek en andere goodies 
 • Je transformatieve meditatie audio’s ontvangt
 • We werken met de beste experts 
 • Je onderdeel wordt van de New Female Leaders movement

Een netwerk en executive coach in je zak

Met de Accelerator heb je een Executive coach EN een uniek netwerk met gelijkgestemden in je zak. Via onze app heb je altijd toegang om je vraag, idee, of waar je tegenaan loopt te delen en om advies te vragen. 

Onze coaches helpen je graag en on the spot. Zij hebben jarenlange ervaring en bovendien heb je met ons netwerk een waanzinnige groep vrouwen om je heen die je bijstaan met raad en daad. En natuurlijk kun jij op jouw beurt hen weer helpen met jouw expertise. WIN-WIN-WIN dus.

EN om helemaal zeker te weten dat je dit wilt kan je bellen met Caroline! Plan hieronder je gratis Discovery Call in. Zo kan je ook nog al je vragen stellen.

Dit levert de Accelerator je op:

Jouw eigen definitie van authentiek leiderschap

Je business-life is in lijn met je missie en je waarden

Een uniek netwerk met gelijkgestemden

Diepe verbinding met jezelf en leidt vanuit jouw kern

Je doorziet je eigen en maatschappelijke systemen en creëert je eigen regels

Waarom de Accelerator?

Authentiek leiderschap leidt tot een verminderde kans op burn-out, minder ziekte, meer positiviteit op de werkvloer en groter werkgeluk. Logisch eigenlijk. Wanneer je het gevoel hebt dat je jezelf kunt zijn, een bijdrage kunt leveren en je volle potentieel kunt benutten functioneer je op je best.

Echter, het is nog niet zo eenvoudig om als vrouw authentiek te leiden. Dit heeft alles te maken met het stereotiepe beeld wat we hebben van een leider: een witte man in pak, met grijzende slapen die een organisatie vanaf de top leidt. Daarnaast hebben we een stereotiepe beeld van een vrouw: vriendelijk, zacht, meegaand. Eigenlijk alles wat een leider niet is. Wanneer je voldoet aan het stereotype leider dan ben je als vrouw al snel een bitch, en als je voldoet aan het stereotype vrouw ben je geen leiderschaps materiaal. 

Er bestaat volgens ons geen vrouwelijk leiderschap. We moeten af van die term. Wat we nodig hebben zijn rolmodellen zoals jij, die het op een eigen manier leiden. En daarmee het voorbeeld stellen voor een nieuw type leiderschap. We zijn toe aan iets nieuws: we zijn toe aan een New Female Leader.

Ik ben erbij!

Het 3C Model

In de Accelerator werken we met drie ingrediënten, het 3C Model. Dat bestaat uit: Community, Clarity en Connection.

CLARITY – Je hebt meer helderheid over je context, wie je zelf bent, wat je waarden zijn, je talent en je barrières.

CONNECTION – Het wordt je duidelijk waarom het zo belangrijk is verbinding met jezelf te maken. En je krijgt directe tools en handvatten om dat ook te doen. 

COMMUNITY – Je ontdekt de waarde van het omringen met de juiste peers, rolmodellen en je leert hoe je een support systeem voor jezelf inricht.

Daarnaast vond Caroline nog 2 andere belangrijke ingrediënten voor de levenshouding van een New Female Leader:

COURAGE & COMPASSION – Deze houding wordt in de Accelerator jouw tweede natuur

Voor wie is de Accelerator?

De podcast van New Female Leaders heeft duizenden vrouwen geinspireerd om authentieker te leiden. De Accelerator is bedoeld voor vrouwen die er klaar voor zijn om een grote stap voorwaarts te zetten. De Accelerator heeft voor iedereen toegevoegde, maar is specifiek  waardevol voor de volgende groepen:

Het programma

Elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 heb je een Mastermind (onder begeleiding van je coach) of een Rolmodel/expert sessie. Daarnaast werk je in je eigen tijd aan je Authentic Leadership Plan. Je tijdsinvestering is minimaal 2 uur per week voor de bijeenkomsten. 

Module 1 - Start & kennismaking

Big Start

Vrijdag

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Een mega startbijeenkomst met  Caroline van Glasbergen, zij zal alles vertellen over het 3C Model en het doel van het Accelerator programma. Ook is er je eerste Mastermind om je coach en mede-deelnemers te ontmoeten. 

Bovendien krijg je de eerste introductie en opdrachten van het Authentic Leadership Plan (ALP). Dit is het plan waaraan je de gehele Accelerator gaat werken.

Module 2 - Clarity

Clarity

In deze module zijn er maar liefst twee bijeenkomsten

 

Expert over feminene en masculiene kwaliteiten  en leiderschap

Vrijdag

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Dit is de start van module 2. We zoomen meer in op systemen, feminiene en masculiene eigenschappen, welke eigenschappen nu het meest effectief zijn als leider en hoe dit past bij wie jij bent.  

 

Mastermind over Clarity 

Vrijdag

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

In deze Mastermind van 2 uur gaan we dieper in op jouw eigen waarden en talent. Wat zijn ze? Wanneer leef je ze na? En wanneer ben je niet altijd trouw aan je eigen waarden? 

Je krijgt ook de volgende ALP-opdrachten waar je in je eigen tijd mee aan de slag kan en welke je inlevert bij je coach voor feedback.

Module 3 - Connection

Rolmodel over verbinding met je bewustzijn 

Vrijdag

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

In module 3 gaan we verder in op de volgende C: Connection. Dit gaat over verbinden met jezelf en met anderen. Een rolmodel inspireert met haar ervaringen met verbinden en leiden vanuit jezelf. 

 

Breathwork & Mastermind 

Vrijdag

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Deze bijeenkomst is heel bijzonder! We gaan met zijn allen Breathwork doen. Dit heel diep, bewust ademen helpt je om in je lichaam te komen. Om meer verbonden te zijn. 

In de Mastermind bespreken we onze (vaak magische) ervaringen na. 

Bovendien krijg je weer ALP-opdrachten die je kan inleveren bij je coach.

Module 4 - Community

Netwerken & het belang van een community  

Vrijdag

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Je hebt natuurlijk al ervaren in de New Female Leaders Accelerator community hoe waardevol een community en een netwerk is, maar in module 4 gaan we hier dieper op in. Hoe bouw je een goed netwerk? 

 

Mastermind over Community 

Vrijdag

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Let’s talk about the community in the community. Wat leren we van elkaar? Hoe belangrijk is een supportsysteem en hoe bouw je er een? Waar is er winst te halen bij jou? 

Je ALP begint nu vorm te krijgen en we gaan langzaam richting de presentaties.

Module 5 - Courage & Compassion

1-1 Coaching 

Tijd in overleg met je coach 

Deze week staat alles in het teken van je eigen ontwikkeling. Je bent nu verder in het programma en hebt al een aantal inzichten opgedaan. Deze week ga je daar dieper op in samen met je New Female Leaders coach. 

 

Expert over zichtbaarheid en je stem gebruiken

Vrijdag

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Nu je weet waar je staat bij Clarity, Connection en Community, is het tijd voor de laatste C’s: courage & compassion. In deze sessie leer je alles over presenteren en verbinden met je stem, want authentiek leiden gaat om je waarden over te brengen naar anderen. Om te staan voor wie je bent.

Module 6 - Authentic Leadership Plan

Studieweek 

Deze hele week werk je aan het ALP en de presentatie hiervan. Bij vragen hierover kan je uiteraard altijd terecht in de community en je coach. 

 

De ALP-presentatie week!

Datum: Vrijdag

Tijd: 10.00 – 12.00 uur &

14.00 – 16.00 uur 

De Mastermind groep wordt deze week opgedeeld in twee groepen van vijf. In de kleine groep presenteer je jouw ALP. Dit is nu je unieke plan hoe jij vanaf nu altijd en overal authentiek kan leiden. 

Module 7 - Grande finale

Grande Finale

Vrijdag

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Je verdient na zoveel weken aan het opdoen van nieuwe kennis, een bak aan ervaring en een mega uitbreiding van je netwerk, een spetterende eindshow. We gaan er nog niet te veel over zeggen, maar reken er maar dat jij jouw 10 Golden Principles straks kan dromen.

De meerwaarde van een coach & netwerk

Thalita van Ogtrop

Co-founder The next Closet

Een coach is een goede investering. Dat je besluit: ik ben bereid om geld te betalen om mijzelf te ontwikkelen als founder, leader, of persoon. Ik leer elk jaar weer zoveel bij. Dus het is heel fijn om daar tools bij te krijgen van een coach en beter te worden. Ik geloof daar heel erg in.

Aranka van der Voorden

Ondernemer, coach en auteur In Business

“Iedereen heeft in elke fase van haar leven behoefte aan verbinding met de ander die hetzelfde meemaakt. Jij bent misschien 10 procent verder in persoonlijke ontwikkeling, de ander is 10 procent verder in business. Zo kun je elkaar helpen. Het gaat erom dat je je met elkaar verbindt en kennis deelt. Daarvoor is een community of bijvoorbeeld een master mind echt ideaal.”

Esther van Diepen

Oprichter Mom in Balance en voormalig topsporter

Vanuit de sport zie je natuurlijk ook dat als je het beste uit jezelf wilt halen je ook wel echt support nodig daar in. Dus dat omarm ik ook, dus ieder jaar doe ik wel een personal development traject en neem ik een coach om me te helpen weer een stap verder te zetten.

Maak impact vanuit je eigen waarden

Founder Caroline Glasbergen begon ruim 2 jaar geleden met de vraag wat het betekent om impact te maken als vrouw. Na meer dan 70 gesprekken met vrouwelijke leiders en experts is het eindelijk tijd voor een programma. Gebaseerd op alle inzichten, wetenschap en de ervaring van Caroline staat nu:  De Accelerator.

Wij geloven dat de wereld beter wordt als er meer vrouwen leiden vanuit hun eigen waarden. Iedereen is een rolmodel, dus ook jij. Ons doel is dat zoveel mogelijk vrouwen gaan staan en leiden vanuit wie ze in hun kern zijn. Los van de stereotypen van een “goede leider” of een “goede vrouw”. Wij geloven in authentiek leiderschap vanuit zelfkennis, relationele transparantie, een moreel kompas en gebalanceerde besluitvorming.

Ja, ik wil erbij zijn!

We starten in september 2021.  In de eerste Accelerator zijn er maar 30 plekken.

De investering is 2795 euro (excl. btw). Dit is inclusief een 1-1 coaching en een jaar lang toegang tot de CIRCLE.

Het is mogelijk om 3 extra 1-1 coaching te nemen voor een kleine meerprijs. 

We willen er zeker van zijn dat dit een hoogwaardig netwerk wordt waar iedereen wat aan heeft. Daarom kan je een Discovery Call met Caroline inplannen. Hier kan je al je vragen stellen & zo kom je erachter of de Accelerator iets voor jou is. 

Goed om te weten

New Female Leaders is een Social Enterprise. 30% van onze winst maken we over naar onze stichting. Met de New Female Leaders stichting willen we in de toekomst investeren in vrouwelijke ondernemers en zo nog meer female founded bedrijven helpen om te groeien. Met jouw investering in de New Female Leaders Accelerator investeer je dus niet alleen in je eigen toekomst, maar ook in de toekomst van andere vrouwelijke ondernemers en leiders.

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Is er een online inlog?

Ja, je kan online inloggen in het programma en de app.

Kan je in termijnen betalen?

Nee, dat is bij deze Accelerator helaas niet mogelijk vanwege de introductieprijs.

Is het programma volledig online?

Ja, het programma is volledig online. In de online community is het mogelijk om te zien wie van de andere deelnemers dichtbij je woont en waarmee je fysiek kan afspreken, De community wordt dagelijks gemanaged en de coaches zullen ook dagelijks aanwezig zijn in de community . Een netwerk, coach en online community in je zak dus!

Is er ook coaching? En wat wanneer ik meer coaching wil?

De kracht van het programma zit hem in de combinatie van de zes pijlers. 1-1 Executive Coaching, Master Mind Coaching, een uniek netwerk, live sessies met rolmodellen en experts en zelfstudie.

In het basis programma zit 1 coachingsessie. Wij begrijpen dat je wellicht meer 1-1 executive coaching wilt. Hier kan je vooraf voor kiezen, maar mocht je je bedenken tijdens het programma dan is er ook een mogelijkheid om alsnog coaching toe te voegen. Neem hierover dan contact op met je coach en/of NFL.

Ik zou wel een langer programma willen, is er een vervolg programma?

Yes, we zijn bezig met een vervolg, hierover meer tijdens de Accelerator.

Ik ga op vakantie, kan ik het programma dan alsnog doen?

Het programma is volledig online, dus wanneer je een goede internetverbinding hebt is dit geen enkel probleem. Daarbij maak je de opdrachten voor het Authentic Leadership Plan (ALP) in je eigen tijd, dus ook dat is geen belemmering om ook nog gewoon heerlijk van je vakantie of reis te genieten. 

Bovendien kan je de Masterminds en de Rolmodel/expertmeetings terugkijken op onze online community. Hier kun je ook vragen stellen en de ervaringen van anderen lezen. In de app heb je daarnaast 24-hour toegang tot de community en de coaches. 

De 1-1 coaching kan je ook zo plannen zodat het in jouw agenda past. Het is wel handig om je coach hiervan op de hoogte te stellen. Dan kan de coach daarmee rekening houden.

Kan ik het terugkijken?

Ja, natuurlijk! Alle Mastermind en rolmodel/expertmeetings worden opgenomen en kan je online op de community terugkijken. Wanneer het je dus even niet uitkomt kan je gewoon op een later moment terugkijken. 

 

Wel is het handig wanneer je bij de Mastermind niet aanwezig bent om hiervan je coach op de hoogte te stellen.

Mijn vraag staat er niet bij

Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur een mail naar accelerator@newfemaleleaders.org met als onderwerp NFL ACCELERATOR

Plan nu je DISCOVERY CALL met Caroline in

Volg ons op Instagram

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders

NEW FEMALE LEADERHet handboek voor nieuw leiderschap vanuit je eigen waarden!

Yessss! 🔥 Op 29 juni komt ons gloednieuwe boek New Female Leader uit!

🙌🏼 Wil jij impact maken en tegelijkertijd vanuit jouw eigen waarden leiden?
🙌🏼 Droom jij er ook van om echt bij te dragen vanuit jouw unieke zelf?
🙌🏼 Wil jij heel duidelijk je waarden weten en die ook uitdragen?

Pre-order dan vandaag nog jouw exemplaar van dit inspirerende handboek!