fbpx
Luister naar de nieuwste podcast met een Female Leader: Alinda Wit

okt. 2021

Hét leiderschaps programma voor alle vrouwen die hun eigen definitie aan leiderschap willen geven

Het is niet eenvoudig om als vrouw authentiek te leiden.

Maar het kan wel!

Droom jij er ook van te staan voor wie je echt bent? Om te leiden vanuit vrijheid, verbinding, zelfbewustzijn en je eigen waarden? Je kwaliteiten maximaal in te zetten en je potentieel te benutten om de wereld een stukje beter te maken? 

En wil je een netwerk van vrouwen hebben die net zo ambitieus zijn als jij? Wil je worden geïnspireerd door rolmodellen en zelf een rolmodel zijn voor anderen? En ook nog gecoacht te worden door de beste Executive Coaches?

Dan is de Accelerator voor jou

Plan nu een Discovery Call om meer te weten te komen!

Wat is de Accelerator?

Wij geloven dat de wereld beter wordt als er meer vrouwen leiden vanuit hun eigen waarden. Iedereen is een rolmodel, dus ook jij.

De New Female Leaders Accelerator is het digitale leiderschaps programma van New Female Leaders. In dit unieke online programma werk je drie maanden aan jouw versie van leiderschap. Je ontdekt jouw manier om te leiden vanuit je eigen kern, onder begeleiding van high-level New Female Leaders Executive Coaches en in een netwerk van like-minded vrouwen. 

Wij zijn ervan overtuigd: alles zit al in jou, tijdens de Accelerator hoeven we het alleen maar te ont-dekken. Accelerator betekent letterlijk; versnellen. In de Accelerator gaan we dat wat er in jou zit, jouw authentieke zelf, groter maken. Meer ruimte geven. Je krijgt dan ook niet opgelegd hoe je moet leiden, maar gaat zelf op zoek naar jouw manier van leiden. Daar nemen we alles in mee, van business-life tot aan je privé lifestyle. We werken met zes unieke pijlers.

We begrijpen heel goed dat het volgen van programma een grote beslissing is en dat je veel vragen hebt. Daarom kun je nu een Discovery Call inplannen om ons al je vragen over de Accelerator te stellen.

De zes unieke pijlers van de Accelerator

Rolmodellen & experts
Om de week is er een rolmodel- en/of expertsessie. Onze verschillende rolmodellen inspireren je en beantwoorden je vragen zodat jij hun kennis en expertise kunt toepassen in jouw context. ! Tijdens de Accelerator kun je ze live vragen stellen.
Mastermind Coaching
We houden van Masterminds. Samen weten we immers meer dan alleen. In een groep van max. 10 gelijkgestemde vrouwen en jouw New Female Leaders Executive Coach til je jouw definitie van leiderschap naar een hoger niveau.
Unieke Community
Met de Accelerator krijg je er in een keer een unieke community bij waarmee jij je kwetsbaarheden, vragen en breakthrough momenten kan delen. Een groep met gelijkgestemde vrouwen waar jij je aan kunt optrekken en die jij op jouw beurt ook weer inspireert.
1-1 Executive Coaching
Waar liggen je barrières voor groei, wat mag je loslaten? Door middel van 1-op-1 executive coaching krijg je de kans om dieper in te gaan op de issues die in het programma aan bod komen en zo maak je een directe stap voorwaarts op jouw pad als authentieke leider.
Lifestyle
Wij geloven dat leiderschap meer is dan alleen leiden op de werkvloer. Leiden gaat ook over jezelf leiden en een levensstijl leiden dat past bij jouw versie van leiderschap. Alleen door een lifestyle die je voedt kun je de lat hoog leggen, zowel privé als in je werk.
Zelfstudie
In je eigen Authentic Leadership Plan (ALP) maak je een concreet plan van aanpak hoe jij altijd en overal authentiek kan leiden op jouw manier. Wij reiken de onderwerpen, thema’s en verdiepingsopdrachten aan die je daarbij helpen, maar jij bepaalt uiteindelijk jouw koers. Het gaat immers over jouw definitie van leiderschap en die is uniek.

Ontwikkel op verschillende lagen

Om echt een grote stap voorwaarts te maken, werken we in de Accelerator met verschillende didactische technieken en methodes. Hiermee is ons programma uniek en echt effectief.

 1. Rolmodellen en Experts. Om de week is er een rolmodel- en/of expertsessie. Onze verschillende rolmodellen inspireren je en beantwoorden je vragen zodat jij hun kennis en expertise kunt toepassen in jouw context. graag! Tijdens de Accelerator kun je ze live vragen stellen.
 2. Masterminds (ipv Mastermind Coaching). We houden van Masterminds. Samen weten we immers meer dan alleen. In een groep van max. 10 gelijkgestemde vrouwen en een New Female Leaders Executive Coach til je jouw definitie van leiderschap naar een hoger niveau.
 3. Unieke Community. Met de Accelerator krijg je er in één keer een unieke community bij waarmee een eigen community waarop jij je kwetsbaarheden, vragen en breakthrough momenten kan delen. Een groep met gelijkgestemde vrouwen waar jij je aan kunt optrekken en die jij op jouw beurt ook weer inspireert.
 4. 1-op-1 executive coaching. Waar liggen je barrières voor groei, wat mag je loslaten? Door middel van 1-op-1 executive coaching krijg je de kans om dieper in te gaan op de issues die in het programma aan bod komen en zo maak je een directe stap voorwaarts op jouw pad als authentieke leider.
 5. Lifestyle. Wij geloven dat leiderschap meer is dan alleen leiden op de werkvloer. Leiden gaat ook over jezelf leiden en een levensstijl leiden dat past bij jouw versie van leiderschap. Alleen door een lifestyle die je voedt, kun je de lat hoog leggen, zowel privé als in je werk.
 6. Authentic Leadership Plan. In je eigen Authentic Leadership Plan maak je een concreet plan van aanpak hoe jij altijd en overal authentiek kan leiden op jouw manier. Wij reiken de onderwerpen, thema’s en verdiepingsopdrachten aan die je daarbij helpen, maar jij bepaalt uiteindelijk jouw koers. Het gaat immers over jouw definitie van leiderschap en die is uniek.

Waarom wil je dit niet missen?

 • Je werkt 12 weken aan je eigen definitie van leiderschap 
 • Je hebt altijd een coach en een uniek netwerk in je zak
 • Je werkt aan je zichtbaarheid, moed, intuïtie en zelfvertrouwen 
 • Je hebt zes keer een Mastermind (10 mensen en 1 executive coach)
 • Je wordt onderdeel van een unieke online Accelerator community  
 • 1-op-1 coaching met een New Female Leaders Executive Coach
 • Live online sessies en Q&A’s met rolmodellen en experts

En ook nog omdat: 

 • Er live online sessies zijn met founder Caroline Glasbergen
 • Je transformatieve meditatie audio’s ontvangt
 • We werken met de beste experts 
 • Je onderdeel wordt van de New Female Leaders movement

Een netwerk en executive coach in je zak

Met de Accelerator heb je een Executive coach EN een uniek netwerk met gelijkgestemden in je zak. Via onze app heb je altijd toegang om je vraag, idee, of waar je tegenaan loopt te delen en om advies te vragen. 

Onze coaches helpen je graag en on the spot. Zij hebben jarenlange ervaring en bovendien heb je met ons netwerk een waanzinnige groep vrouwen om je heen die je bijstaan met raad en daad. En natuurlijk kun jij op jouw beurt hen weer helpen met jouw expertise. WIN-WIN-WIN dus.

Dit levert de Accelerator je op:

Jouw eigen definitie van authentiek leiderschap

Je business-life is in lijn met je missie en je waarden

Een uniek netwerk met gelijkgestemden

Diepe verbinding met jezelf en leidt vanuit jouw kern

Je doorziet je eigen en maatschappelijke systemen en creëert je eigen regels

Waarom de Accelerator?

Authentiek leiderschap leidt tot een verminderde kans op burn-out, minder ziekte, meer positiviteit op de werkvloer en groter werkgeluk. Logisch eigenlijk. Wanneer je het gevoel hebt dat je jezelf kunt zijn, een bijdrage kunt leveren en je volle potentieel kunt benutten functioneer je op je best.

Echter, het is nog niet zo eenvoudig om als vrouw authentiek te leiden. Dit heeft alles te maken met het stereotiepe beeld wat we hebben van een leider: een witte man in pak, met grijzende slapen die een organisatie vanaf de top leidt. Daarnaast hebben we een stereotiepe beeld van een vrouw: vriendelijk, zacht, meegaand. Eigenlijk alles wat een leider niet is. Wanneer je voldoet aan het stereotype leider dan ben je als vrouw al snel een bitch, en als je voldoet aan het stereotype vrouw ben je geen leiderschaps materiaal.

Er bestaat volgens ons geen vrouwelijk leiderschap. We moeten af van die term. Wat we nodig hebben zijn rolmodellen zoals jij, die het op een eigen manier leiden. En daarmee het voorbeeld stellen voor een nieuw type leiderschap. We zijn toe aan iets nieuws: we zijn toe aan een New Female Leader.

Ik ben erbij!

Het 3C Model

In de Accelerator werken we met  het 3C Model. Dit model is ontwikkelt door founder Caroline op basis van meer dan 70 gesprekken met vrouwelijke leiders en experts. Met het 3C model kun jij ook vanuit je eigen waarden leiden en jouw definitie aan leiderschap geven.

CLARITY – Je hebt meer helderheid over je context, wie je zelf bent, wat je waarden zijn, je talent en je barrières.

CONNECTION – Het wordt je duidelijk waarom het zo belangrijk is verbinding met jezelf te maken. En je krijgt directe tools en handvatten om dat ook te doen. 

COMMUNITY – Je ontdekt de waarde van het omringen met de juiste peers, rolmodellen en je leert hoe je een support systeem voor jezelf inricht.

Daarnaast vond Caroline nog 2 andere belangrijke ingrediënten voor de levenshouding van een New Female Leader:

COURAGE & COMPASSION – Deze houding wordt in de Accelerator jouw tweede natuur

Voor wie is de Accelerator?

De podcast van New Female Leaders heeft duizenden vrouwen geïnspireerd om authentieker te leiden, maar iedereen heeft zo zijn eigen reden(en) om deel te nemen aan de Accelerator. Hieronder een paar verhalen.

Jeanine, 32, Sales Manager

Ik werk in een masculiene omgeving en hoewel ik snel ben doorgegroeid en mezelf heb ontwikkeld als leider, wil ik nu mijn eigen leiderschapsstijl ontwikkelen, mijn eigen geluid vinden. Bovendien vind ik het fijn om met andere gelijkgestemde vrouwen van hetzelfde niveau ervaringen uitwisselen. Ik merk dat het voor mij belangrijk is om dingen echt concreet te maken en toepasbaar in mijn leven en mijn werk.

Lynn, 29, Ondernemer 

Mijn bedrijf groeit hard en ik weet dat het belangrijk is om te blijven ontwikkelen, ook op persoonlijk vlak. Leiderschap staat voor mij gelijk aan persoonlijk leiderschap en ik wil mezelf blijven uitdagen mijn bedrijf zo in te richten dat het echt past bij mijn waarden en waar ik voor sta. Mijn droom is dat ik impact kan maken en tegelijkertijd de verbinding met mezelf behoud. Dat is waar ik verder in wil groeien met De Accelerator.

Lucy, 37, Strategie Consultant 

Ik heb al meerdere leiderschapstrainingen gedaan, maar ik heb echt behoefte aan de combinatie van een waardevol netwerk, persoonlijke ontwikkeling en coaching op mijn blinde vlekken. Ik weet dat ik verder kan groeien, maar daarvoor heb ik wel een hele goede training nodig die past bij mijn behoeften, zoals meer gelijkgestemde vrouwen (omdat ik deze weinig op mijn werk heb) en wil ik worden uitgedaagd, wat ik vaak heb gemist in eerdere trainingen die ik heb gevolgd.  

Het programma

Lees hieronder meer over het programma. Door op het pijltje aan de rechterkant te klikken krijg je meer informatie. Per week krijg je een indruk van de invulling en wat je kan verwachten en wat er van je verwacht wordt. Belangrijk om te vermelden: alle bijeenkomsten worden opgenomen, dus wanneer je er een keer niet bij kan zijn, kan je dit altijd later terugkijken. 

Week 0

Datum: vanaf 27 sep. 2021

Je krijgt de inlog van de online en omgeving van de Accelerator, waaronder de App. Deze week krijg je ook de eerste introductie en opdrachten van het Authentic Leadership Plan (ALP). Dit is jouw strategisch document  waaraan je de gehele Accelerator gaat werken en in een eindpresentatie in week 11 presenteert. 

En je hebt een 20 minuten telefonisch kennismakingsgesprek met de executive coach.

Week 1 & 2 | module 1

Module 1 

 

Big Start 

Datum: 1 okt 2021

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

We gaan beginnen! Tijdens de eerste bijeenkomst met NFL-founder Caroline van Glasbergen nemen we  je mee door het programma en er is alle gelegenheid voor vragen. Daarnaast  neemt ze je mee door het 3C Model, de twee extra C’s en het doel van het Accelerator programma: authentiek leiderschap. 

Daarna is er de eerste Mastermind om ook je mede-deelnemers ontmoeten. 

 

Week 2

 

Datum: week van 4 t/m 8 okt. 2021

Deze week is er 1-op-1 coaching.  Bedenk goed welke vraag je voorlegt aan je coach. Dit mag raken aan een onderwerp uit de Accelerator of een eigen gekozen onderwerp, maar het scherp hebben van de vraag helpt je wel om meer uit de coaching te halen. 

Week 3 & 4 | module 2

Module 2

 

Rolmodel- en expertsessie over feminiene en masculiene kwaliteiten en leiderschap

Datum: 15 oktober 2021

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Vandaag is er een rolmodel die vertelt over Clarity. Zij vertelt over systemen, feminiene en masculiene eigenschappen, welke eigenschappen nu het meest effectief zijn als leider en hoe dit past bij wie jij bent.   

Rolmodellen maken een wezenlijk onderdeel uit van de Accelerator. Wetenschappelijk onderzoek toont ook dat het effect van rolmodellen zeer groot is en van belang voor authentiek leiderschap . 

 

Week 4

 

Mastermind over Clarity 

Datum: 22 oktober 2021

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Tijdens de Mastermind kun je jouw ervaringen delen, krijg je feedback van de groep en van je coach. Op deze manier verfijn je je ALP. Vandaag bespreken we een onderdeel van het ALP: over je waarden en talenten. Wat zijn ze? Wanneer leef je ze na? En wanneer ben je niet altijd trouw aan je eigen waarden? 

Week 5 & 6 | module 3

Module 3

 

Rolmodel over verbinding met je bewustzijn 

Datum: 29 oktober 2021

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

In module 3 gaan we verder in op de volgende C: Connection. We hebben het verbinden met jezelf en met anderen. Er is een rolmodel die zal vertellen over haar ervaringen met verbinden en leiden vanuit jezelf. 

 

Week 6

 

Breathwork & Mastermind 

Datum: 5 november 2021

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Deze bijeenkomst is heel bijzonder! We gaan met zijn allen Breathwork doen. Dit heel diep, bewust ademen helpt je om in je lichaam te komen. Deze techniek helpt je om de verbinding met jezelf en je lichaam te verdiepen en vanuit je kern te leiden. 

In de Mastermind bespreken we onze (vaak magische) ervaringen na. 

Week 7 & 8 | module 4

Module 4

 

Netwerken & het belang van een community  

Datum: 12 november 2021

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Vandaag zijn er twee rolmodellen die beiden vertellen vanuit hun eigen expertise over het belang van een netwerk.

 

Week 8 

Mastermind over Community 

Datum: 19 november 2021

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Let’s talk about the community in the community. Wat leren we van elkaar? Hoe belangrijk is een supportsysteem en hoe bouw je er een? Waar is er winst te halen bij jou? In deze Mastermind gaan we hier verder op in. 

Je ALP begint nu vorm te krijgen en we gaan langzaam richting de presentaties. 

Week 9 & 10 | module 5

Module 5

 

Expert over zichtbaarheid en je stem gebruiken

Datum: 26 november 2021

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Nu je weet waar je staat ten aanzien van  Clarity, Connection en Community, is het tijd voor de laatste C’s: Courage & Compassion. 

De expert van deze week zal je alles vertellen over presenteren, je stem gebruiken en er staan. Velen van ons vinden dit niet gemakkelijk, maar het is wel belangrijk. Daarbij kan je deze technieken meteen in week 11 toepassen wanneer jij je eigen ALP presenteert. 

Week 10 

Studieweek 

Datum: 3 december 2021

Deze hele week werk je aan het ALP en de presentatie hiervan. Bij vragen hierover kan je uiteraard altijd terecht in de community en je coach. Dit is ook het moment om zelf wellicht af te spreken met (een enkeling van) je Mastermind groep.

Week 11 & 12 | module 6

Module 6

 

Week 11 

De ALP-presentatie week!

Datum: 10 december 2021

Tijd: 13.00 – 16.15 uur 

Het is vandaag een lange dag, maar wel een hele mooie dag met je Mastermind groep. Je gaat jouw ALP presenteren! Dit is nu je unieke plan hoe jij vanaf nu altijd en overal authentiek kan leiden. 

Tussendoor hebben we een gezamenlijk “grote pauze” en daarna is de andere helft van de Mastermind groep aan de beurt. We sluiten ook weer gezamenlijk af met een bruisend moment. 

 

Week 12

 

Datum: 17 december 2021

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Je verdient na zoveel weken aan het opdoen van nieuwe kennis, een bak aan ervaring en een mega uitbreiding van je netwerk, een spetterende eindshow. We gaan er nog niet te veel over zeggen, maar reken er maar dat jij jouw 3 Golden Principles straks kan dromen. Ook hier gaan we weer een cadeau uitpakken uit het startpakket! 

Join the Accelerator en je mag het dan allemaal zelf gaan ervaren! 

De meerwaarde van een coach & netwerk

Thalita van Ogtrop

Co-founder The next Closet

Een coach is een goede investering. Dat je besluit: ik ben bereid om geld te betalen om mijzelf te ontwikkelen als founder, leader, of persoon. Ik leer elk jaar weer zoveel bij. Dus het is heel fijn om daar tools bij te krijgen van een coach en beter te worden. Ik geloof daar heel erg in.

Aranka van der Voorden

Ondernemer, coach en auteur In Business

“Iedereen heeft in elke fase van haar leven behoefte aan verbinding met de ander die hetzelfde meemaakt. Jij bent misschien 10 procent verder in persoonlijke ontwikkeling, de ander is 10 procent verder in business. Zo kun je elkaar helpen. Het gaat erom dat je je met elkaar verbindt en kennis deelt. Daarvoor is een community of bijvoorbeeld een master mind echt ideaal.”

Esther van Diepen

Oprichter Mom in Balance en voormalig topsporter

Vanuit de sport zie je natuurlijk ook dat als je het beste uit jezelf wilt halen je ook wel echt support nodig daar in. Dus dat omarm ik ook, dus ieder jaar doe ik wel een personal development traject en neem ik een coach om me te helpen weer een stap verder te zetten.

Maak impact vanuit je eigen waarden

Founder Caroline Glasbergen begon ruim 2 jaar geleden met de vraag wat het betekent om impact te maken als vrouw. Na meer dan 70 gesprekken met vrouwelijke leiders en experts is het eindelijk tijd voor een programma. Gebaseerd op alle inzichten, wetenschap en de ervaring van Caroline staat nu:  De Accelerator.

Wij geloven dat de wereld beter wordt als er meer vrouwen leiden vanuit hun eigen waarden. Iedereen is een rolmodel, dus ook jij. Ons doel is dat zoveel mogelijk vrouwen gaan staan en leiden vanuit wie ze in hun kern zijn. Los van de stereotypen van een “goede leider” of een “goede vrouw”. Wij geloven in authentiek leiderschap vanuit zelfkennis, relationele transparantie, een moreel kompas en gebalanceerde besluitvorming.

Selectie & Investering

De Accelerator start op 1 oktober. In de eerste Accelerator zijn er slechts  20 plekken. Om er zeker van te zijn dat jij kunt groeien en anderen van jou leren, werken we met een selectieprocedure.

Jouw investering : 2795 euro (ex BTW)

Hoe werkt het? Nadat je een Discovery Call hebt gehad, kun je je opgeven door een door ons aangeleverde vragenlijst  in te vullen, en daarnaast  vragen je om een  motivatie te schrijven  en  je CV te overleggen. We willen de kwaliteit waarborgen en zorgen dat iedereen de kans krijgt haar doelen te behalen. Wanneer we je aanmelding en betaling ontvangen hebben krijg je binnen een week bevestiging of je bij de Accelerator bent. 

Plan daarom vooral een Discovery Call in om te ontdekken of de Accelerator voor jou is.

Goed om te weten

New Female Leaders is een Social Enterprise. 30% van onze winst maken we over naar onze stichting. Met de New Female Leaders stichting willen we in de toekomst investeren in vrouwelijke ondernemers en zo nog meer female founded bedrijven helpen om te groeien. Met jouw investering in de New Female Leaders Accelerator investeer je dus niet alleen in je eigen toekomst, maar ook in de toekomst van andere vrouwelijke ondernemers en leiders.

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Kan ik het programma op afstand doen?

Ja het is een online programma en goed te volgen. De live sessies zijn wel op een bepaalde tijd, maar mocht dit lastig zijn met een andere tijdzone, dan kun je het altijd terugkijken.

Is er een online inlog?

Ja, je kan online inloggen in het programma en de app. Hierin kan je alles vinden, van de ALP-opdrachten tot aan de community waar je vragen kan stellen aan de groep en aan de coaches.

Ik heb een vraag voor mijn coach, kan ik die tussendoor stellen?

Uiteraard! Maar we willen je ook vooral aanmoedigen om ook in de Accelerator groep de vraag te stellen. Uiteindelijk weten we met zijn allen meer dan alleen en het is ook gewoon heel fijn om te horen dat jij niet de enige bent met een “probleem”, toch?

Ik wil er zeker van zijn dat ik met gelijkgestemde vrouwen van mijn niveau zit, hoe zorgen jullie daarvoor?

Wij hanteren om deze reden een selectieproces, omdat we weten dat het uitmaakt in welke fase van je carrière je bevindt, zorgen we ervoor dat de groepen bestaan uit vrouwen waar jij wat kunt leren en anderen ook weer van jou.. Daarom vragen wij naast het invullen van de vragenlijst  ook nog om een CV en motivatiebrief waarom je wilt deelnemen.

Kan je in termijnen betalen?

Nee, dat is bij deze Accelerator helaas niet mogelijk vanwege de introductieprijs.

Is het programma volledig online?

Ja, het programma is volledig online. In de online community is het mogelijk om te zien wie van de andere deelnemers dichtbij je woont en waarmee je fysiek kan afspreken, De community wordt dagelijks gemanaged en de coaches zullen ook dagelijks aanwezig zijn in de community. Een netwerk, coach en online community in je zak dus!

Is er ook coaching? En wat wanneer ik meer coaching wil?

De kracht van het programma zit hem in de combinatie van de zes pijlers. 1-op-1 Executive Coaching, Master Mind Coaching, een uniek netwerk, live sessies met rolmodellen en experts en zelfstudie. 

In het basis programma zit 1 coachingsessie. Wij begrijpen dat je wellicht meer 1-op-1 executive coaching wilt. Hier kan je vooraf voor kiezen, maar mocht je je bedenken tijdens het programma dan is er ook een mogelijkheid om alsnog coaching toe te voegen. Neem hierover dan contact op met je coach en/of NFL.

Ik zou wel een langer programma willen, is er een vervolg programma?

Yes, we zijn bezig met een vervolg, hierover meer tijdens de Accelerator.

Ik ga op vakantie, kan ik het programma dan alsnog doen?

Het programma is volledig online, dus wanneer je een goede internetverbinding hebt is dit geen enkel probleem. Daarbij maak je de opdrachten voor het Authentic Leadership Plan (ALP) in je eigen tijd, dus ook dat is geen belemmering om ook nog gewoon heerlijk van je vakantie of reis te genieten. 

Bovendien kan je de Masterminds en de Rolmodel/expertmeetings terugkijken op onze online community. Hier kun je ook vragen stellen en de ervaringen van anderen lezen. In de app heb je daarnaast 24-hour toegang tot de community en de coaches. 

De 1-1 coaching kan je ook zo plannen zodat het in jouw agenda past. Het is wel handig om je coach hiervan op de hoogte te stellen. Dan kan de coach daarmee rekening houden.

Kan ik het terugkijken?

Ja, natuurlijk! Alle Mastermind en rolmodel/expertmeetings worden opgenomen en kan je online op de community terugkijken. Wanneer het je dus even niet uitkomt kan je gewoon op een later moment terugkijken. 

 Wel is het handig wanneer je bij de Mastermind niet aanwezig bent om hiervan je coach op de hoogte te stellen.

Wat is het verschil met The Circle?

Net als in the Circle, brengen wij in de Accelerator ambitieuze vrouwen die (meer) positieve impact willen maken bij elkaar, om onze eigen authentieke definitie van leiderschap te ontwikkelen, zodat we samen; 

 • zichtbaar zijn en vanuit onze eigen kracht en waarden leiden;
 • een krachtig netwerk vormen van New Female Leaders waarin we allemaal groeien; 
 • en zo de definitie van leiderschap oprekken zodat wanneer we het over een leider hebben we denken aan onszelf.

Het verschil met de Circle is dat dit een intensief programma is van 3 maanden waarin je met New Female Leaders coaches, opdrachten, je eigen Authentic Leadership Plan en exclusieve talks van Caroline en onze rolmodellen en experts je eigen ontwikkeling een versnelling gaat geven. Accelerator betekent letterlijk: versnellen. Want (laten we eerlijk zijn) ons kan persoonlijke en business groei natuurlijk niet snel genoeg gaan.

Mijn vraag staat er niet bij

Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur een mail naar accelerator@newfemaleleaders.org met als onderwerp NFL ACCELERATOR

Plan nu je DISCOVERY CALL in

Volg ons op Instagram

“ If you want to be a woman in power, empower other women.

NIna Shaw

Onze podcasts zijn beschikbaar op

Connect met New Female Leaders